Følg bloggen på Facebook!

Da har bloggen fått en egen facebookside. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle lage en slik, siden bloggingen tross alt bare er en hobby, men så tenkte jeg at det kunne være greit for dem som virkelig ønsker å følge med på hva som skjer i topplokket mitt. Da slipper dessuten de som ikke vil følge meg å få mine blogginnlegg i “feed’en” sin.

Jeg må vel innrømme at dette også er litt skummelt da det plutselig blir mer synlig hvem og hvor mange som følger bloggen. Selv kan jeg se statistikken og i forhold til superrosabloggerne har jeg ikke så mye å stille opp mot, men jeg kan vel ikke måle meg mot dem, kan jeg? (Apropos det… Jeg er stygt redd jeg hadde skremt vekk leserne om jeg hadde laget meg en sånn “outfitkategori” der jeg stilte opp i diverse merkelige positurer med min utrolig kjedelige garderobe. Garderoben min er så kjedelig at jeg en gang gikk med en av hver sko uten at jeg merket det før jeg kom til jobben. Kan muligens også ha med at jeg er en smule distree…)

Vel, jeg blir uansett glad om du liker, deler og kommenterer! (Jeg tror du må klikke på “følg bloggen på Facebook”, i kolonnen til høyre. Tror ikke det holder at du liker dette innlegget om du ønsker å få blogginnleggene mine i feed’en din!)

 

blogglisten_c1d5071bd8a55fb0a7a3e66bbbdcf18e


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/folg-bloggen-pa-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19