Hei fra Kina!

IMG_1304Det har vært få oppdateringer herfra i det siste. Noe av grunnen til min “latskap” er at jeg har vært i Kina de siste to ukene. Jeg blir i 2 uker til før vi drar videre til Johannesburg for 2 uker. Jeg er så “heldig” at jeg har en mann som jobber mye i utlandet. Det vil si at han er mye vekke og da er det ganske kjedelig, men de gangene jeg kan være med er det veldig kjekt.

Nå er vi altså i Kina, nærmere bestemt et lite sted som heter Beibei. Beibei ligger ca. en times kjøring fra Chongqing, som er en av verdens største byer!

Mannen jobber, jeg tusler litt rundt, slapper av og prøver å lære meg litt kinesisk! På søndag var vi i bryllup, en fantastisk opplevelse! Om du vil lese mer om bryllupet og kinaturen kan du lese her.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/hei-fra-kina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19