Hei, god morgen, god middag, god ettermiddag, god kveld, god natt… whatever… fra SEOUL!

Å si at jeg er litt døgnvill etter 24 timer på reisefot og 7 timers tidsforskjell er vel mildt sagt! Flyreisen over gikk greit. Duppet av litt på flyet, men selv med et tonn med klær og små varmeposer fra Japan (jeg puttet en i hver sko i tillegg til at jeg holdt en i hånden) satt jeg og frøs nesten hele veien. På ene siden er det greit at det ikke er for varmt, det opplevde jeg da vi skulle til India og det ble veldig klaustrofobisk, men KLM trenger vel ikke å FRYSE ut kundene sine?

Etter å ha drukket litt (morgen, lunsj, middag?) kaffe tok jeg meg en liten tur i kjøpesenteret under hotellet. Shopping fristet ikke mye, men jeg måtte ha noe mat (frokost, lunsj eller middag?). Jeg endte opp med å ta med meg hjem noe jeg overhodet ikke vet hva heter, men det så slik ut:

 

 

Jeg er neppe en ekte koreaner for jeg er ikke spesielt glad i nasjonalretten, kimchi. Kimchi er krydret, gjæret/råtten kål eller grønnsaker og bare lukten får meg til å grøsse. Ja, det lukter råtten kål! Ellers så smaker det ikke så mye, mest chili og krydder, men den lukten får meg rett og slett til å mislike det sterkt. YAK! Note to self: HUSK å bli kvitt søppelet før kvelden!

Ellers var maten fortreffelig! 🙂

Rettelse: Jeg tok en stor kålbit for å være helt sikker på at jeg ikke liker kimchi. Det smaker FORFERDELIG!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/hei-god-morgen-god-middag-god-ettermiddag-god-kveld-god-natt-whatever-fra-seoul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19