Hva med å adoptere selv?

Her en dag kom min kjære, nysgjerrige barndomsvenninne med enda et nytt spørsmål: Har du noen gang tenkt på å adoptere selv?

Svaret er ja, vi var innom tanken på adopsjon, men motivet er nok ikke så edelt som enkelte ville trodd. Hverken i barndommen eller under oppveksten tenkte jeg at jeg selv skulle adoptere. Ikke fordi jeg ikke ville, mest fordi jeg sjeldent, som barn flest, tenkte over HVORDAN jeg skulle få barn. Nå skal det sies at jeg aldri var spesielt glad i barn da jeg var liten…:)

Hovedgrunnen til at mannen og jeg snakket om adopsjon var at jeg hadde store problemer med bekkenet under og etter svangerskapet med sønnen vår. Jeg fikk beskjed om at jeg, om jeg ble gravid igjen, i verste fall kunne ende opp som invalid. Det var jo liten fristende, så da vurderte vi adopsjon en god stund. Vi vurderte det så lenge at da vi fortsatt vurderte planla Korea å stoppe med utenlandsadopsjon. Verdens Barn, som organiserer adopsjonene fra Korea, sluttet derfor å ta inn søkere til koreansk adopsjon. Da bestemte vi oss for at vi ikke ville adoptere, delvis også fordi vi syntes vi var blitt for gamle. Så ja, adopsjon har vært i tankene, men nei, det ble med tanken.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/hva-med-a-adoptere-selv/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19