I går, i dag og i morgen!

I går var vi en tur innom byen. Koreanerne hadde fortsatt ferie. En god del butikker var åpne, men ikke de som jeg skulle på. Vi endte opp med å rusle litt rundt. På vei til undergrunnen, utenfor City Hall, “dumpet” vi borti noe vi ikke helt vet hva var for noe, men det virket som en slags gudstjeneste. Mange eldre mennesker i Hanbok og med rare hatter på hodet!

 

 

På ettermiddagen dro vil inn til Gangnam (som uttales “Kagnam” ) og spiste middag. Ikke noe fancy greier, men veldig godt. Jeg ELSKER hvitløk, men magen min er ikke så glad i det..- Etter middagen, som var veldig god, men stappet med hvitløk, dro vi derfor tilbake til hotellet.

I dag var *mine* butikker endelig åpne og jeg fikk gjort litt innkjøp samt et møte med hovedleverandøren min. Var også en tur innom stoff-markedet, men kjøpte ikke noe. Siden magen min fortsatt trøblet seg litt etter middagen i går ble det en kjapp middag på en kafe. (Min teori om at Kimchi er godt for magen min var en dårlig teori. Sant nok består Kimchi av råtten kål, som skal være full av de gode bakteriene, men den er også full av hvitløk, som jeg ikke tåler, så da er jeg like langt! :-))

Nå sitter jeg og grugleder meg til møtet med Holt i morgen. Jeg har ingen forventninger og vet svært lite om hva jeg kan forvente meg, men en ting er sikkert, det blir spennende!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/i-gar-i-dag-og-i-morgen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19