Jeg – bare litt skogal…

På facebooksiden min lovet jeg å ta sommerferie fra bloggingen. Det var i går… så lenge klarte jeg å holde munn!

Jeg hverken røyker, snuser eller drikker, men jeg har en annen last… Jeg er VILL etter sko (og litt vesker). Spesielt ett sko- og veskemerke står høyt hos meg: Salvatore Ferragamo. Det er ikke spesielt billige sko eller vesker, men kvaliteten er helt fantastisk. Mitt første Ferrgamo skopar kjøpte jeg for over 10 år siden, og de har jeg enda! Den første vesken jeg kjøpte har vært med meg både til Japan, India, Hawaii, USA, hele Europa og den er fortsatt fin. Like fin som ny er den ikke, men absolutt brukenes! Det beste med Ferragamo er dog at det ikke er mulig  få kjøpt i Norge, dvs. at det er veldig få som har like sko eller vesker som meg!

600380_10152282492570414_1668660274_nNå har jeg der i mot fått et aldri så lite problem…. Jeg har fått klumpfot! Hehe, jeg tror egentlig ikke det er klumpfot, men jeg har altså fått noen klumper i leddene – slitasjegikt påstår legen, jeg sier bare klumpfot. Problemet, foruten at det verker, er at jeg ikke kommer inn i noen av skoene mine lenger. Den siste, og mest skofiendtlige klumpen, poppet opp for noen uker siden, og den har vokst ganske så mye siden det. De siste to ukene har jeg derfor bare kunnet bruke ett par av de fine skoene mine og det gjør meg selvfølgelig bekymret.

740981_10152405260450414_1596252719_oFor det første lurer jeg på hva jeg skal gå med på føttene om jeg ikke kan bruke pene sko. For det andre lurer jeg på hvor stygge “gode sko” egentlig er (skrekk og gru). Og for det tredje… HVA skal jeg gjøre med skosamlingen min om jeg ikke kan bruke skoene? Og så jeg som til og med har flere par sko som jeg ikke har brukt en gang…

 

(Siden jeg nesten kan vedde på at det ikke bare er jeg som har en aldri så liten skofetish oppretter jeg herved en ny katogori i bloggen: Sko- og veskeskapet. Da kan jeg i det minste bruke skoene mine til NOE!)