Jeg har fått en liste fra Holt

Senteret for enslige mødre trenger følgende: 

Brystpumper og engangsbleier (jeg er dog litt usikker på hvor mange engangsbleier jeg kan klare å få med meg… Mulig jeg heller må kjøpe bleier der, selv om Norge har verdens billigste bleier iflg. Bergens Tidende).

Senteret for handikappede  trenger

Engangsbleier for voksne, vaskepulver, tannkrem og tørrmelk

Jeg har 2 tomme kofferter jeg kan pakke i, ikke mye nei. Jeg tenker derfor at jeg må prioritere hva jeg skal ta med meg. I første omgang tenker jeg brystpumper, tannkrem, tørrmelk og litt bleier for både voksne og barn. Fordi senteret for enslige mødre ligger mitt hjerte aller nærmest vil jeg prioritere brystpumper over alt. Bleier vil jeg kjøpe der.  Min bønn til dere som leser dette er derfor: Hvis dere har en brystpumpe dere ikke bruker, kan dere gi meg en lyd? Om noen andre vil delta, enten ved å donere penger eller kjøpe en ekstra tannkrem el., ta kontakt! NOE er bedre enn ingenting!

Om noen jobber på/driver et apotek vlle jeg blitt takknemlig for litt prosenter – jeg kommer uansett til å kjøpe med meg en del nytt.

Jeg blir også veldig glad om dere kan dele dette blogginnlegget på Facebook. TUSEN TAKK!

PS. I et tidligere innlegg skrev jeg at jeg ønsket å ta med barneklær. Dette har jeg satt litt på vent både pga. plassmangel, men også fordi jeg ikke vil fornærme noen. Jeg regner med jeg skal tilbake igjen til Seoul, pga. jobb, og tenker da at jeg heller kan ta med klær og leker da. Da har jeg fått en føling med hva som passer seg og behovene og det blir lettere å si eksakt hva de trenger.