Kanskje jeg treffer nybakte foreldre som er på hentereise når jeg er på Holt?

I det siste har jeg skjønt at det er mange (kommende) adoptivforeldre som leser bloggen min. I går slo det meg plutselig at jeg faktisk kan treffe noen av disse når jeg er på Holt! *DET* hadde vært utrolig spennende… Så hvis det er noen som er på hentereise de kommende 2 ukene, gi en lyd, så kanskje vi kan treffes?

Apropos andre adoptivforeldre… Det hender jeg treffer adoptivfamilier (merkelig ord… men, men… fant ikke noe annet i farten…:-)) og veldig ofte ser jeg at foreldrene stirrer litt ekstra på meg, jeg kan nesten se at de tenker: “Hun *må* være adoptert!” Og har jeg sønnen vår med meg ser jeg at de tenker: “Kanskje mitt barnebarn kommer tl å se slik ut?!” Ofte har jeg tenkt at jeg kanskje burde snakke med disse folkene, men jeg lar det være. Jeg tenker at jeg ikke skal blande meg inn i andres private sfære. Det vittige er at “de andre” antageligvis tenker akkurat det samme! Så kjære foreldre, om dere ser meg (jeg skiller meg jo litt ut, kommer ikke unna det!) så ta gjerne kontakt, det er bare hyggelig! Og ikke minst, om noen av dere er i Seoul når jeg er der, ta kontakt!

 

 Se! Jeg satt som en potetsekk den gangen også! 🙂 (Og på dette bildet ser jeg at sønnen vår ligner *litt* på meg også, selv om han ligner mest på faren…)