Totalt utenfor komfort-sonen!

I forrige innlegg fortalte jeg at jeg skulle på et nettverksmøte (det er kanskje mer riktig å si “nettverksmiddag” forresten…) i kveld. Noen vil kanskje si at det er typisk meg å bare troppe opp på slike møter og det kan godt hende, men jeg skal love dere at det er langt utenfor komfort-sonen min. Jeg var ikke bare *litt* nervøs!

Heldigvis traff jeg en som også lette etter stedet der middagen skulle være. Da hadde jeg ihvertfall EN som jeg kjente litt! Det var overraskende mange vestlige folk der, jeg hadde trodd det skulle være flest fra Korea, men jeg tror det var omtrent 50/50. Hehe, da jeg så alle “hvitingene” tenkte jeg: “Åååh, godt, flere som meg…”  Det varte jo ikke lenge, for ALLE fikk nesten sjokk da jeg fortalte at jeg var fra Norge, jeg ser jo ut som en koreaner! Heldigvis er jeg vant til akkurat dette og bruker det lett til min fordel: Da har vi noe å snakke om!

Problemet med slike eventer, som har vært mange ganger (de pleier å ha en liknende middag en gang i måneden), er at det er så mange som kjenner hverandre fra før av. Det er jo ikke et problem for dem, men for dem som kommer alene. Det er mye vanskeligere å bli kjent med folk når man føler at alle andre kjenner noen! Takktikken min der er å gripe fatt i noen andre som er alene. Og det gjorde jeg i dag. Trodde jeg, de kjente visst noen andre som kom senere, men de var veldig greie og lot meg henge på. Note to self (og til alle dere andre som leser her): Om du går på møter/kurs sammen med andre, rekk ut en hånd til dem som kommer alene og presenter dem for dine kolleger/venner/kontakter!

Jeg ble altså kjent med mange nye folk i dag. De fleste bor i Seoul, men mange er “importerte”. Om jeg har fått business-kontakter? Tja, ikke direkte, men det er alltid greit å kjenne folk her. I det hele tatt er det alltid flott med nye bekjentskaper!

Et meget interessant bekjentskap… Miss Piggy!

Sa jeg at slankekuren er lagt midlertidig på hyllen? 🙂

Hehe, og til slutt, enda et meget interessant bekjentskap… Miss Piggy? 😀 (Alle som hadde forhåndspåmeldt seg fikk tegning av seg selv!)

PS. Jeg følte meg veldig ung da en av deltagerne overhodet ikke kunne skjønne at jeg hadde en sønn på 17,5 år. Han trodde jeg var 28-30! Aaaah, han er blitt min beste venn…:-)

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/totalt-utenfor-komfort-sonen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19