Veldig spent nå ja!

Jeg er vant til å reise, jeg har reist rundt i hele verden, både alene og sammen med familien. Jeg har jo også vært i Korea og Seoul før. Allikevel er jeg spesielt spent og har nesten litt “reisefeber”, som min svigermor ville sagt, i dag. Kjenner at jeg har litt problemer med å konsentrere meg og annehvert minnutt tenker jeg over alt jeg kan ha glemt! Heldigvis kommer mannen over på fredag så har jeg glemt noe, får han ta det med. Jeg er i grunnen mest redd for å glemme noen av medisinene mine (siden jeg har EDS bruker jeg en del medisiner, ikke livsviktige, men de gjør livet mitt en god del bedre), resten kan jeg alltid få tak i der. Det er ihvertfall dette jeg prøver å tenke…:)

Vi har gjort det slik at jeg reiser først av flere grunner. For det første må han jobbe på fredag og for det andre vet jeg at jeg må ha noen dager på å “hente meg inn” igjen etter både lang flytur og skifting av tidssoner. Nå kan jeg få slappe av og ta livet med ro i noen dager før det braker løs med både jobbing, sight-seeing, etegilder (jeg gleder meg ekstremt mye til maten) og ikke minst, besøket på Holt.

Jeg tror neppe det blir noen flere blogginnlegg fra Norge på noen uker, men jeg lover både blogginnlegg og flere bilder fra Seoul i ukene som kommer.

Tjukka i enga!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/veldig-spent-na-ja/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19