Vet du hvor mye dine “likes” er verdt?

Denne bloggen startet som en privat liten blogg for venner og familie slik at de kunne følge meg i tankene og på reisen tilbake til Seoul. Etter hvert har bloggen utviklet seg og nå vet jeg at det er flere “ukjente”, dog mest adopterte og adoptivforeldre, som følger med på bloggen. Å si at jeg skriver bloggen for å glede andre ville være å skjule litt av sannheten. Ja, det er kjekt å høre at andre kan ha glede av det jeg skriver, men innerst inne tror jeg de fleste som blogger gjør det for å få anerkjennelse, enten for det de skriver eller det de tar bilder av. Jeg er ikke verre enn at jeg tør å innrømme det. Å skrive/snakke for døve ører er det vel ingen som vil?!

Nå tjener jeg ingen penger på denne bloggen så rent økonomisk er det lite fortjeneste å hente, bortsett fra den sosiale gevinsten. Og hva er den sosiale gevinsten her? Jo, en “likes” eller to, eller tre. Det er den eneste gevinsten jeg får, og om du tror det eller ei så betyr det ganske mye!

Som mange vet er jeg også designer og freelance reiseskribent. Dvs. jeg legger hodet mitt for hogg både titt og ofte (liker folk det jeg skriver, kjøper de det jeg lager?). Å si at jeg lever og ånder for “likes” vil være å ta litt vel hardt i, men en ekstra “like” kan faktisk redde dagen for en selvstendig næringsdrivende.

Så ja, dine “likes” er verdt ganske mye for dem som får de!

PS. lik gjerne siden min: www.facebook.com/shil.no (skrev hun med en viss redsel for å ikke få noen “likes”… )


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tilbakeblogg.no/vet-du-hvor-mye-dine-likes-er-verdt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19