Full kontroll, åffkårs!

IMG_3361

Utsikten fredagens gjester kan vente seg (om værgudene er med oss….)

Planen i går ettermiddag var å ta en av mange turer til butikken. Forhåpentligvis den nest siste. Å arrangere fest for 70 personer, med påfølgende ny fest for 50 personer dagen etter, er ingen spøk! Spesielt ikke når cateringselskapet 4 dager før ikke er sikker på om de kan levere til rett tidspunkt. Da skar jeg bare gjennom, ba de ta seg en bolle (ihvertfall på facebookoppdateringen min) og sa at vi fikser det selv. Jeg trodde jeg var sinnsyk i gjerningsøyeblikket da vi planla, nå begynner jeg å lure på om jeg er kronisk sinnsyk!

Avgjørelsen om å lage all maten selv ble tatt etter at jeg hadde funnet ut hvor jeg kunne få tak i rå, ferdigskrelte, stomiopererte scampi. Jeg er nemlig ikke en av dem som serverer scampi med den ekle, svarte tråden, også kalt tarm, DAN! (Dan er kokk og har vært min moralske støtte og rådgiver i flere måneder nå.) Nå skal det sies at den opprinnelige planen var å lage en del av maten selv. Litt matlaging hver dag, i flere uker, har resultert i at vi har måttet handle nesten hver dag fordi fryseren har vært full av godsaker. Dvs. vi har vært uten brød og middag ikke bare en dag de siste ukene…. “Skal se om jeg finner noe i fryseren,” er liksom ikke det samme lenger. Fryseren er full, men bare se (og lukte) ikke røre!

På vei til butikken var planen å plukke opp slaven min (da vi planla dette fikk mannen slavekontrakt). Det ble ikke handling, ihvertfall ikke før etter at vi hadde plukket opp de beste vennene våre fra Liverpool, som vi trodde skulle komme dagen etter! Hva som foregikk i hodet på slaven da det tikket inn en tekstmelding med: “We have arrived, we can take a taxi from the airport!” vet kun han!

Heldigvis er vi ikke blitt så gamle at vi ikke klarer å endre planer. Vi fikk installert vennene våre på hotellet (slaven hadde faktisk klart å bestille hotell til rett dag, ikke vet jeg hvorfor han var sikker på at de skulle komme dagen etter….), snakket litt og så bar det videre til butikken.

Da er det bare å krysse fingrene for at noen vi ikke har invitert plutselig skal dukke opp, at dagen i dag går etter planen og at kropp og sinn fortsatt virker på mandag! (Legg merke til at jeg ikke har krysset fingrene for festene, de blir bra uansett!)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://tilbakeblogg.no/full-kontroll-affkars/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19