Velkommen!

Denne bloggen ble startet i juli 2012. Dette var noen måneder før jeg skulle reise tilbake til fødelandet mitt, Korea, og til barnehjemmet jeg en gang kom fra. Bloggen har nå utviklet seg til å handle om mer enn bare adopsjon. Adopsjon er fortsatt et tema, men jeg har skrevet om, og kommer til å skrive om, andre saker, tema og dagsaktuelle saker som jeg også er opptatt av. Jeg ser at bloggen utvikler seg hele tiden. Å vite hvor den ender er derfor vanskelig å si. Den som følger med får se! (Dette ble skrevet 12. mai 2013. I dette innlegget kan du lese litt mer om hvilken vei bloggen har tatt videre.)

I første omgang startet jeg bloggen for at venner og familie skulle kunne følge med i prosessen og lese om mine erfaringer og tanker. Lite ante jeg da at mange, ukjente adopterte og adoptivforeldre også kom til å følge meg og at de også delte mitt syn. Ja, mange har takket meg fordi jeg har skrevet akkurat det som de har følt. Noen har til og med skrevet at de ikke trenger å blogge, jeg skriver jo alt de ville skrevet selv!

Når det er sagt er det ikke noe fasitsvar på hvordan adopsjon oppleves av adoptivforeldre, biologiske foreldre, adopterte, søsken, venner og familie. Jeg har stor respekt for at ikke alle føler som meg, men jeg tror det er veldig viktig at temaet ikke bare blir belyst med “Tore-på-sporet-øyner”!

NB. I dag, 12. mai flytter jeg hele bloggen fra blogg.no over til mitt eget domene. Alle tidligere “likes” og kommentarer er derfor ikke kommet med.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://tilbakeblogg.no/velkommen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/tilbakeblogg.no/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19